Online Aanbod

Telelogopedie

Eigenlijk een gewone afspraak zoals we in de praktijk hebben, maar dan digitaal. We bespreken je klachten, geven adviezen en oefenen samen om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen. 

Deze zogenoemde ‘telelogopedie’ wordt net als ‘gewone’ logopedie vergoed vanuit de basisverzekering. Hiervoor zullen we op de afgesproken tijd met elkaar gaan videobellen. Je krijgt een link toegestuurd per mail, waarna je je moet registreren en op de afgesproken tijd aanwezig zijn in de digitale spreekkamer. Dit kan zowel vanaf computer als telefoon/tablet.

Gezond Beeldbellen

In deze interactieve webinar ga je met oefentherapeute Sandra van Engelen en logopedist Cindy Maes aan de slag met tools om zo gezond mogelijk te beeldbellen. Je leert hoe je je lijf en stem zo optimaal mogelijk houdt tijdens het vele zitten en spreken wat beeldbellen met zich meebrengt.

Wordt nog gepland

Hou onze website en Instagram in de gaten

Bubbelen / LaxVox

In een korte maar krachtige webinar gaan we aan de slag met Bubbelen (ook wel bekend als LaxVox. 

Je leert de visie erachter, maar vooral ook hoe je het op de juiste manier uit moet voeren. 
Geef je op tijd op, want er moet van te voren nog een slangetje opgestuurd worden.

Op dit moment staat er nog geen webinar gepland, maar hou onze website en/of sociale kanalen in de gaten voor meer informatie

Wordt nog gepland

Hou onze website en Instagram in de gaten

Anatomie en Fysiologie

Anatomie en Fysiologie voor de zangdocent
Middels een webinar ga ik jullie alles vertellen over de spieren, botten en bewegingen van het strottenhoofd en de stem. 

Interactief, informatief en motiverend!
De kosten zijn €45 per persoon 

Op dit moment staat er nog geen webinar gepland, maar hou onze website en/of sociale kanalen in de gaten voor meer informatie

Logopediepraktijk Eindhoven

Tongelresestraat 356 5642NG Eindhoven

06-51401822

info@logopediepraktijkeindhoven.nl

  • w-facebook