Mariëlle Dortmans

Een ongelooflijk krachtig, maar ook een fragiel instrument. Daar moeten we goed voor zorgen door er goed naar te luisteren. Vooral ook omdat we onze stem niet kunnen zien. Hoe we ons voelen en hoe het met ons gaat, is vaak in het stemgeluid terug te horen. Dit komt omdat alles in het lichaam verbonden is met elkaar. Alles kan dan ook van invloed zijn op onze stem.

In mijn behandelingen neem ik dan ook vele aspecten mee om zo tot de kern van de klacht te komen en zo het stemprobleem aan te pakken. Vaak moet het lichaam even ‘tot rust’ komen, om zo meer rust en ruimte rondom de stem te krijgen.

 

Mijn fascinatie voor de stem is al op jonge leeftijd begonnen en heeft de laatste jaren echt meer vorm en richting gekregen. Het begon met zingen in kinderkoortjes, spelen in musicals, zingen in bandjes, het afronden van een muziekopleiding (afdeling zang), het geven van muzieklessen, workshops en afronden van de logopedie opleiding waarin ik mij zoveel mogelijk heb gericht op ‘de stem’.

 

Ik bied graag behandelingen op maat aan, waarbij ik samen met u kijk naar een zo geschikt mogelijk behandelplan die bij u past. Daarnaast werk ik ook graag kwalitatief en effectief zodat een behandeltraject niet langer hoeft te duren dan nodig, waardoor u zo snel mogelijk weer kunt genieten van een gezonde stem. 

 

En dat alles met een positieve noot, gepaard met een glimlach!

Neem contact met Marielle op:
marielle@logopediepraktijkeindhoven.nl
06-14066866

Logopediepraktijk Eindhoven

Tongelresestraat 356 5642NG Eindhoven

06-51401822

info@logopediepraktijkeindhoven.nl

  • w-facebook