Telelogopedie

In verband met het Coronavirus hebben wij besloten dat alle afspraken vanaf heden tot (in ieder geval) het einde van deze maand niet meer in de praktijk zullen plaatsvinden. We willen de zorg én coaching wel graag continueren en hebben gekeken naar alternatieven.

Daarom gaan we vanaf nu de consulten waar mogelijk online voortzetten (deze zogenoemde ‘telelogopedie’ wordt net als ‘gewone’ logopedie vergoed vanuit de basisverzekering). Hiervoor zullen we op de afgesproken tijd met elkaar gaan videobellen via Zaurus. Dit is een programma dat voldoet aan de richtlijnen van de NVLF, onze beroepsvereniging. Je krijgt een link toegestuurd per mail, waarna je je moet registreren en op de afgesproken tijd aanwezig zijn in de digitale spreekkamer. Dit kan zowel vanaf computer als telefoon/tablet.

 

Eigenlijk een gewone afspraak zoals we in de praktijk hadden, maar dan digitaal. We bespreken je klachten, geven adviezen en oefenen samen om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen. Een massage van het strottenhoofdgebied is natuurlijk niet mogelijk via dit medium. Wel zijn er oefeningen en wat massage-grepen die je zelf zou kunnen doen. Deze delen we dan ook graag met je via telelogopedie.

We begrijpen dat deze nieuwe en unieke situatie veel vragen oproept, we staan dan ook voor jullie klaar.


Logopediepraktijk Eindhoven

Tongelresestraat 356 5642NG Eindhoven

06-51401822

info@logopediepraktijkeindhoven.nl

  • w-facebook