Telelogopedie

In verband met het Coronavirus hebben wij besloten dat alle afspraken vanaf heden tot (in ieder geval) het einde van deze maand niet meer in de praktijk zullen plaatsvinden. We willen de zorg én coaching wel graag continueren en hebben gekeken naar alternatieven.

Daarom gaan we vanaf nu de consulten waar mogelijk online voortzetten (deze zogenoemde ‘telelogopedie’ wordt net als ‘gewone’ logopedie vergoed vanuit de basisverzekering). Hiervoor zullen we op de afgesproken tijd met elkaar gaan videobellen via Webcamconsult. Dit is een programma dat voldoet aan de richtlijnen van de NVLF, onze beroepsvereniging. Je hoeft niets te downloaden. Je krijgt een link toegestuurd per mail, waar je op de afgesproken tijd op kan klikken om in de digitale spreekkamer plaats te nemen. Dit kan zowel vanaf computer als telefoon/tablet.

 

Eigenlijk een gewone afspraak zoals we in de praktijk hadden, maar dan digitaal. We bespreken je klachten, geven adviezen en oefenen samen om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen. Een massage van het strottenhoofdgebied is natuurlijk niet mogelijk via dit medium. Wel zijn er oefeningen en wat massage-grepen die je zelf zou kunnen doen. Deze delen we dan ook graag met je via telelogopedie.

We begrijpen dat deze nieuwe en unieke situatie veel vragen oproept, we staan dan ook voor jullie klaar.


Inloopspreekuur

We begrijpen dat de drempel tot online logopedie best groot kan zijn. Ook kan het zijn dat je met korte vragen zit over je huidige oefeningen.

Daarom bieden we een inloopspreekuur.
Tijdens een inloopspreekuur kun je zonder afspraak inloggen in onze digitale spreekkamer waarna je je vragen kunt stellen. 

Het inloopspreekuur is elke dinsdag en donderdag van 16.00-17.00 

Cindy Maes zit dan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Mochten we nou merken dat het wat meer tijd nodig heeft, dan kunnen we alsnog een volledige afspraak inplannen.

Druk op onderstaande knop om in te loggen voor het inloopspreekuur.

Klik dan op "Logopediepraktijk Eindhoven", vul je gegevens in en neem plaats in de wachtkamer. Zodra ik beschikbaar ben zal ik je vragen beantwoorden.

Logopediepraktijk Eindhoven

Tongelresestraat 356 5642NG Eindhoven

06-51401822

info@logopediepraktijkeindhoven.nl

  • w-facebook